Budowa domu

lusia

Re: Budowa domu

Post autor: lusia »

Jeśli chodzi o drzwiczki kominkowe to warto zajrzeć tutaj ignif/com/drzwiczki-kominkowe/ Wybór jest ogromny i jestem pewna, że bez problemu wybierzesz coś dla siebie. Firma Ignif tworzy niesamowite kominki wysokiej jakości. My mamy od nich kominek w naszym salonie.

ManiaQ

Post autor: ManiaQ »

Budowa domu to bardzo duże przedsięwzięcie, dlatego warto rozważyć skorzystanie z pomocy doświadczonych firm budowlanych. Jeśli zależy Wam na czasie to ciekawą opcją może być budowa całorocznego domu z drewna. Domy drewniane wykonuje firma altbud-domy/pl/domy-drewniane/mieszkalne . Taki dom powstaje bardzo szybko i ma świetne parametry. Na stronie firmy możecie obejrzeć domy, które zostały wykonane przez Altbud.

piotrek44

Post autor: piotrek44 »

W ostatnim czasie bardzo popularne stały się domy z drewna. Na stronie skandhouse/pl/ możecie poznać firmę oferującą nowoczesne projekty, uwzględniające energooszczędne rozwiązania. Firma posiada spore doświadczenie w branży, do każdego z klientów podchodzi bardzo indywidualnie. Realizacja zleceń odbywa się bardzo sprawnie, więc swój wymarzony projekt domu i jego realizację będziecie mieli bardzo szybko.

addition

Post autor: addition »

Chciałbym wykonać taras w moim domu - moglibyście mi powiedzieć, jaki producent wyrobów betonowych wykonuje dobrej jakości kostkę dekoracyjną na terenie Śląska? Zastanawiam się, żeby skorzystać z firmy Kost-Bet, z tego co widzę na ich stronie to mają bardzo ciekawą ofertę. Moglibyście polecić mi jakiś konkretny wzór?

andzia77

Post autor: andzia77 »

Moim zdaniem, coraz bardziej popularne stają się domy energooszczędne, co wydaje mi się, jest ogromnym plusem, zarówno dla nas jak i dla środowiska. Widziałam, że ta firma multicomfort/pl/domy-prefabrykowane/domy-energooszczedne/ ma bardzo ciekawe projekty domów.

niuniek

Post autor: niuniek »

A nie lepiej kupić gotowy dom? Ja ostatnio przeglądałem oferty biur nieruchomości i trafiłem tu cn-kaczmarek/pl/ To biuro ma domy na sprzedaż na terenie powiatu pszczyńskiego, cieszyńskiego, bielskiego, rybnickiego oraz Jastrzębia-Zdroju. Co mnie zaskoczyło to pakiet dodatkowych usług dla ich klientów. W nim znajdują się min ubezpieczenia, kredyty, pożyczki.

lusia

Post autor: lusia »

U nas też budowa w planach. Mamy już sprawdzone projekty domów i wybrane dwa. Cały czas zastanawiamy się, który ostatecznie wybierzemy. W przyszłym tygodniu chcemy iść po kredyt. Na szczęście nie duży, bo tylko na materiały. Budową zajmie się mój mąż.

Antonia1

Post autor: Antonia1 »

Przy budowie domu zawsze człowiek ma wiele na głowie. Liczy się wtedy wygoda i oszczędność czasu ;D Ja w wielu przypadkach korzystałam z kalkulatorów online, które wycenialy mi dany produkt ;) Ostatnio obliczałam ile wyniosą mnie okna w domu . Firma Debesto oferuje taki kalkulator debesto/com/pl/kalkulatory/kalkulator-okien-pcv-dla-firm. Umożliwia on wycenę i zamówienie online ;)

małwa

Post autor: małwa »

Budowa domu to wybór na całe życie nasze i naszych dzieci. Dlatego lepiej trochę poświęcić na wybór projektu i ekipy, która zajmie się budową waszego gniazdka. My wybraliśmy takie cudo mgprojekt/com/pl/willa-parterowa, ale jestem świadomy, że nie będą to małe koszty. No cóż, raz się żyje.

ManiaQ

Post autor: ManiaQ »

Mi się osobiście bardzo podobają domy z bali - mają po prostu swój klimat. Z tego co się orientowałem, to są w Polsce firmy, jak np ProEko, które zajmują się właśnie budową domów z bali. Taka budowa trwa tylko kilka miesięcy - więc jest to serio spoko opcja, szczególnie dla osób wynajmujących mieszkanie i za ten wynajem płacący. Dom z bali może być także nowoczesny i dobrze ocieplony. Wg mnie - to lepsza opcja niż mury, mury, mury...

ODPOWIEDZ