Aranżacja łazienki

ManiaQ

Aranżacja łazienki

Post autor: ManiaQ »

"hej!

Właśnie jestem na etapie planowania wykończenia łazienki i zastanawiam się, jaka farba do łazienki zamiast płytek sprawdzi się najlepiej. Widziałem różne ciekawe aranżacje ścian w łazience właśnie przy wykorzystaniu farby i efekt jest naprawde super. Dzięki dużemu wyborowi kolorów farb można urządzić łazienkę w dowolnym stylu. Może ktoś z Was malował łazienkę i podzieli się opinią na ten temat?
"

yusta

Re: Aranżacja łazienki

Post autor: yusta »

Ja też jestem aktualnie w trakcie remontu łazienki :) tym razem stawiam na nowoczesny styl :) zmieniłam już armaturę i meble, ostatnio udało mi się kupić świetny dekoracyjny grzejnik. Skorzystałam z oferty sklepu Imers imers/pl/. bardzo duży wybór, rozsądne ceny, błyskawiczna realizacja zamówień. Warto skorzystać :)

Sara

Post autor: Sara »

Jak remont łazienki - to tylko z pomocą fachowca. W tym zadaniu pomoże Wam hydraulik, usługi hydrauliczne Poznań Jarosław Sadowicz: hydraulik.w.poznaniu/pl/ . Ja byłam bardzo zadowolona z jego usług.

małwa

Post autor: małwa »

Dziś to mamy takie pomysły, że już głowa mała, ale mam nadzieję, że i Wam jakoś pomogę się zaaranżować. Mi na przykład podoba się kolorowa wanna i mam nadzieję, że uda nam się ogólnie w tym kierunku pójść. Dziś już biel nie jest jedynym wyjściem, jeśli chodzi o takie elementy. Umywalkę też chcę kolorową.

andzia77

Post autor: andzia77 »

Powiem Wam szczerze, że bardzo spodobała mi się łazienka industrialna , więc nie ukrywam, że chętnie zdecyduję się właśnie na taką propozycję. Takie łazienki łatwo sobie rozplanować, ale w razie potrzebny można szukać różnych porad.

intessa

Post autor: intessa »

"W nowoczesnej łazience na pewno sprawdzi się lustro w efektownej,nietuzinkowej ramie z galeriaram/pl/lustra/

Można je wybierać z katalogu zawierającego 1200 wzorów listew drewnianych (zakładka ramy drewniane), a także ponad 200 profili aluminiowych (zakładka ramy aluminiowe)

Specjalizują się również we wklejaniu luster w glazurę. Gwarantują profesjonalny montaż od początku do końca i doskonały efekt końcowy.
"

anita5

Post autor: anita5 »

Moim zdaniem kabina prysznicowa to lepszy wybór. Trochę poczytałam na ten temat - między innymi na tym blogu: wido-home/com/czym-powinna-sie-cechowac-godna-polecenia-bateria-umywalkowa/ i doszłam do wniosku, że w moim nowym mieszkaniu będzie właśnie prysznic.

Sara

Post autor: Sara »

Polecam rzucić okiem na stronę sklepu online Impero: impero/com/pl/oferta/meble-lazienkowe . Myślę, że takie dodatki mogą być całkiem dobrym wyborem do łazienki. Uważam, że mogą one spodobać się także Wam.

Karolina

Post autor: Karolina »

Ja ostatnio przeglądałam sobie różne ciekawe aranżacje łazienek w blokach. I jak się okazało, to nieprawda, że tylko mając duży dom i dużo przestrzeni można mieć fajną, elegancką i funkcjonalną łazienkę ;) Do bloku też istnieje sporo rozwiązań :)

daniela71

Post autor: daniela71 »

Myślę, że teraz aranżacja łazienki nie powinna być trudnym zadaniem. Jest wiele sklepów z wyposażeniem do łazienek i bez problemu można znaleźć coś dla siebie. W sklepie Home 100 widziałam na przykład mozaiki szklane - o tu home100/pl/mozaiki-szklane . Sama mam w dwóch łazienkach - jako element dekoracyjny na ścianie i jako zabudowę wanny.

ODPOWIEDZ