Wykończenie wnętrza
Wykończenie wnętrza
Ciekawe wykończenie wnętrza obecnie jest bardzo proste, ponieważ dostępnych jest mnóstwo różnorodnych materiałów wykończeniowych. Ja przez dłuższy czas zastanawiałam się jak ciekawie zaaranżować jedną ze ścian w salonie, aby wyglądała zjawiskowo. W sieci znalazłam aranżacje ścian wykonane przy użyciu farby dekoracyjnej valrenna valpaint . Efekt jest naprawdę niesamowity, ściana wygląda jakby była wykonana z zamszu, przez co doskonale ociepla wnętrze i nadaje mu niepowtarzalnego charakteru.
Re: Wykończenie wnętrza
Obecnie, w wielu domach można zobaczyć wiszące na ścianach różnego rodzaju ,koloru i typu ramki, w które oprawione są albo oryginalne grafiki, albo zdjęcia czy motta domowników. Takie ramki aluramy/pl/antyrama-plexi-59,4x84,1-a1 to niedrogi gadżet, a bardzo sprytnie można w nim umieścić wszystko, o czym tylko pomyślimy i co będziemy chcieli w efektowny sposób wyeksponować w swoim domu.
Jakiś czas temu kupiliśmy z mężem mieszkanie i teraz musimy je wykończyć. Myślimy, że malowanie ścian pistoletem natryskowym będzie dobrym rozwiązaniem, tylko jak się za to zabrać, aby efekt był taki jak należy? Macie jakieś doświadczenie w tym temacie?
Przy wykańczaniu wnętrz na pewno przydadzą Ci się róznego rodzaju materiały elektroinstalacyjne np. do montażu oświetlenia. Zerknij na stronę sklep.instalator.sosnowiec/pl/produkty/oswietlenie,2,19652 gdzie maja duzy wybór produktów tego typu
Przy okazji remontu mąż własnie tam robil zakupy 

Gdybyś potrzebował materiałów elektroinstalacyjnych w korzystnych cenach to zerknij na stronę hurtowni elektrycznej https://sklep.instalator.sosnowiec.pl/. Z tego co się rozglądałam to mają bardzo szeroki asortyment.
A na jakie kolory pomalowaliście swoje ściany? Nam się znudził kolor biały. Dlatego znalazłem taki artykuł tu https://www.dulux.pl/pl/wskazowki-i-por ... 3%B3%C5%BC Porady dotyczące kolorów na ścianie. Muszę przyznać że mi się spodobało połączenie koloru szaro- różowego. A moja małolata upiera się na pokój w kolorze różu - no cóż taka moda u dziewczynek w jej wieku.